Bij Carolsomewhere begrijpen we dat het essentieel is om een verscheidenheid aan veilige en handige betaalopties te bieden aan onze klanten over de hele wereld. We zijn toegewijd aan het bieden van een probleemloze en plezierige winkelervaring, en dat omvat het zo eenvoudig mogelijk maken van het betalingsproces. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze geaccepteerde betaalmethoden.

1. Geaccepteerde betaalmethoden

We accepteren de volgende betaalmethoden voor uw gemak:

– Grote creditcards en betaalpassen (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
– PayPal
– Apple Pay
– Google Pay

2. Veiligheid

Wij nemen de veiligheid van uw persoonlijke en financiële gegevens zeer serieus. Alle transacties op onze website zijn beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) encryptietechnologie. Dit zorgt ervoor dat uw betalingsgegevens veilig worden overgedragen en versleuteld om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

3. Valutaomzetting

Alle prijzen op onze website worden weergegeven in EUR. Als u een aankoop doet vanuit een ander land, kan het uiteindelijke bedrag dat in rekening wordt gebracht op uw betaalmethode variëren als gevolg van wisselkoersen en eventuele kosten die door uw financiële instelling in rekening worden gebracht. We raden u aan om contact op te nemen met uw bank of kaartuitgever voor de meest recente wisselkoersen en eventuele extra kosten die van toepassing kunnen zijn.

4. Betalingsverwerking

Uw betaling wordt direct verwerkt na het voltooien van uw aankoop. Zorg ervoor dat u nauwkeurige betalingsinformatie verstrekt om vertragingen bij het verwerken van uw bestelling te voorkomen. Als er een probleem is met uw betaling, zal ons klantenserviceteam contact met u opnemen via e-mail of telefoon om het probleem op te lossen.

5. Terugbetalingen en retouren

Als u een terugbetaling wilt aanvragen of een artikel wilt retourneren, raadpleegt u ons retour- en terugbetalingsbeleid voor gedetailleerde informatie over hoe u dit moet doen.

Door een verscheidenheid aan veilige en handige betaalmethoden aan te bieden aan onze klanten over de hele wereld, hopen we uw online winkelervaring nog aangenamer te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft over onze betaalmethoden of het betalingsproces. Veel winkelplezier!